Fordeler med ZINC ALLOY

Sinkstøpelegeringer gir en bedre kombinasjon av styrke, seighet, stivhet, lager, ytelse og økonomisk støpeevne enn noen annen mulig legering.Faktisk overgår deres egenskaper ofte egenskapene til andre legeringer som aluminium, magnesium, bronse, plast og andre støpejern.For sine egenskaper av styrke og varighet er sink det perfekte valget for å spare tid og penger.

I denne artikkelen vil du lese endetaljertsammenligning mellom sink ogAluminiumMagnesiumMaskinert stål

Fordeler med ZINC ALLOY

Og de viktigste fordelene med bruken.

Sammenligning mellom sinkstøpelegeringer og alternative materialer

Designere må sammenligne materialer og undersøke det i dybden i det øyeblikket de velger materialet for støpeprosessen.

Aluminium

Sinklegering er mer presis enn aluminium.Ved hjelp av sink kan designeren lage mindre trekkvinkler, mindre og lengre kjernehull, tynnere veggseksjoner er mulig.Et annet viktig poeng er at konstruktøren kan ha mye lengre verktøylevetid;videre har sink en bedre bearbeidbarhet og formbarhet, men det viktigste elementet er at med sink kan designere ha lavere støpekostnader.

Når det gjelder å unngå defekter, er sinklegeringer at enheter laget med denne legeringen har mindre sannsynlighet for å lekke enn de som er laget med aluminium;faktisk har aluminium en tendens til å utsettes for porøsitet og skape lekkasjer.

Magnesium

Magnesium er kjent for sin lave tetthet, og prisen ligner på aluminium.Når magnesium sammenlignes med sinklegeringer er ytelsen ikke så god, faktisk når det gjelder forhold mellom styrke og kostnad og forholdet mellom stivhet og kostnad, er sink-egenskapene mye bedre enn magnesium.

Ved å bruke sink kan designeren spare i form av prosesskostnader, kan oppnå en bedre presisjon, kan ha en bedre korrosjonsbestandighet;i avhengighet har sink en overlegen strekkstyrke og forlengelse, kan skape lavere trekkvinkler og nå en overlegen formbarhet.

Maskinert stål

Stål er billigere enn sinklegering, men ved å bruke sink kan designeren redusere prosesskostnadene og oppnå en bedre presisjon.Stål har et begrenset design, og hvis designeren trenger å reprodusere komplekse funksjoner, må han sette sammen pressinger.

Vi kan si at sink har mange fordeler, men den viktigste er at det lar designeren få en bedre produktbesparelse når det gjelder kostnader og tid.

Områder hvor sink er mest brukt

Sink er et materiale som passer perfekt for mange sektorer som:

Hvitevarer

Automotive

Mekanisk sektor

Elektronisk sektor

Vi kan si at sink er egnet for forskjellige sektorer fordi den har mange egenskaper som gir det perfekte resultatet for produkter i en kostnads- og tidsbesparende tilnærming.

Kjernefordelene ved å bruke sink

En av de viktigste fordelene med sink er dens nøyaktighet, faktisk tillater sinklegeringer tettere toleranser enn noe annet metall eller støpt plast.Dette er en av de største fordelene med sinkpressstøping.

For det andre dens maskinbearbeidbarhet fordi sink-egenskaper som er problemfrie reduserer maskineringskostnadene, dette er et svært konkurranseproblem i forhold til andre materialer.

Tynnveggsevne resulterer i mindre, lettere og lave kostnader sammenlignet med andre metaller.

Sinklegeringer kan støpes med mindre trekkvinkel enn andre materialer, faktisk kan komponentene støpes med null trekkvinkler som er et fremskritt under den bevegelige mekaniske prosessen.Alle disse trinnene er kostnadsbesparende.


Innleggstid: 21. desember 2022