Populær snor å ha på om sommeren

Populær snor å ha på om sommeren

Når det gjelder brennende varm sommer, har vi nøkler eller ID-er å ha med oss ​​når vi skal på jobb eller ferie.Det anbefales sterkt å bruke pustende og lette stoffer som polyester.For å redusere overdreven svette med hendene bør du unngå å bruke nylonsnor.

På sommerferien vil vi gjerne ta med barn og familie på ferie.Bærbar lommevifte er en av de mest populære salg om sommeren.Nesten hver familie vil ha en.Når du oppholder deg for lenge ute i solen, blir du svett og varm.En bærbar vifte vil være avgjørende å kjøle seg ned og få i det minste noen seier over nakken, ansiktet og kroppen.Vi har dissehåndleddssnoroghalssnorfor å holde viften og frigjøre hendene, vil det også bidra til å unngå tap av viften!Du kan tilpasse mønsteret som du vil, og lengden er også tilpasset etter dine preferanser.

 

 

 

Vi har ogsåjusterbar tverrsnorfor flasker, forskjellige størrelser av silikonholdere er tilgjengelige for forskjellige størrelser av flasker som passer.Den har en sterk holdbarhet, så ikke bekymre deg!

Foruten flasken, kan den også bære på andre produkter sommobiltelefon, bare monter med dreibar krok og telefondeksel.Skreddersydd snor med dine behov!

bærbar viftesnorholder
bærbar viftesnorholder 1-2
flaskesnor 3-3
flaskesnor 5-2

Innleggstid: 21. juli 2023